MENU

Za nas prepreke predstavljaju izazov

Altamedics zastupa niz farmaceutskih tvrtki i vrši distribuciju inovativnih i generičkih lijekova u Njemačkoj, Sloveniji i Hrvatskoj. Nismo najveći, ali smo izuzetno fleksibilni. I doista, za nas prepreke predstavljaju izazov.

više
"Feeling strong, moving forward"

NISMO NAJVEĆI, ALI SMO IZUZETNO FLEKSIBILNI

Altamedics je raznolika grupa prisutna na farmaceutskim tržištima više država.

 

Naše poslovanje započeli smo 2007. godine u turbulentnom razdoblju globalne recesije, nepovoljnom za pokretanje tvrtke. Vjerujemo da je naš uspjeh plod naše želje za stalnim razvojem, zajedno s usađenom upornošću i, naprosto, zalaganjem.

Zastupamo i stavljamo u promet lijekove pod vlastitim imenom, kao i lijekove drugih proizvođača.

 

Uspjeh smo ostvarili neovisno, jačanjem dugoročnih poslovnih veza i partnerstava u razvoju, distribuciji i marketingu proizvoda. Broj projekata i partnera u našem portfelju konstantno raste.

 

Učinkoviti i kvalitetni lijekovi od ključne su važnosti za zdravlje pacijenata. U cilju osiguranja njihove sigurne primjene, svaka tvrtka u ovoj djelatnosti mora uspostaviti sustav farmakovigilancije, kojim se kontinuirano prati znanstveni i tehnički napre

nazad

Stalno u potrazi

Budućnost pripada fleksibilnima. Mi smo stalno u potrazi za novim prilikama i cilj nam je otkrivati lijekove za koje vjerujemo da imaju veliki potencijal.

više
"Attracting new opportunities"

MAKSIMALNA KVALITETA

U Altamedicsu ne razlikujemo male i velike partnere. Ne biramo između više ili manje profitabilnih proizvoda. Altamedics je fokusiran na osiguranje kvalitete, sigurnosti, pouzdanosti i odgovornosti kroz distribucijski kanal – cijelim putem od proizvođača do krajnjeg korisnika.

 

Na tim temeljima izgradili smo Altamedics i nastavit ćemo graditi našu misiju u zdravstvu u svim državama u kojima poslujemo.<

nazad

ZDRAVLJE – NAŠA PRIMARNA BRIGA

Naša primarna briga u Altamedicsu je zdravlje pacijenata. Kao odgovorna tvrtka, pridržavamo se odredaba europskih i slovenskih propisa i redovno pratimo farmakovigilanciju naših lijekova na tržištu.

više
"Quality and safety: our mission and guarantee"

SIGURNOST LIJEKOVA

Što je farmakovigilancija?

Pravila farmakovigilancije potrebna su za zaštitu javnog zdravlja. Služe za otkrivanje, prevenciju i procjenu nuspojava lijekova, budući da je puni profil sigurnosti lijeka poznat tek nakon njegova stavljanja u promet.

 

Što je nuspojava?

Nuspojava je štetna i neželjena reakcija na lijek Stručnjaci prate štetne reakcije tijekom razvoja lijekova, kao i nakon stavljanja lijeka u promet.
U Altamedicsu smo svjesni naših odgovornosti u pogledu sigurnosti lijekova i u tom svjetlu ispunjavamo više obveza:
• Naše lijekove motrimo i otkrivamo sve promjene koje bi mogle utjecati na ravnotežu rizika i koristi.
• Znanstveno procjenjujemo podatke o našim lijekovima i poduzimamo odgovarajuće mjere.
• Vodimo računa da javnost dobije objektivne podatke o našim lijekovima, na način kojim se ne obmanjuje.
• Prikupljamo i procjenjujemo nuspojave na lijekove i prijavljujemo ih nadležnom tijelu.
• Za svaki lijek održavamo sustav upravljanja rizicima.
• Pripremamo periodičke izvještaje o sigurnosti lijeka (PSUR), koji sadrže podatke potrebne za znanstvenu procjenu ravnoteže rizika i koristi.
• Osiguravamo redovnu i primjerenu obuku naših zaposlenika u području farmakovigilancije.

nazad

BRZINA I POUZDANOST

Altamedics strateški pokriva njemačko, slovensko i hrvatsko tržište, preko svojih skladišnih objekata u Neunkirchenu i Ljubljani. Održavamo visoku razinu stručnosti, s naglaskom na kvalitetu naših lijekova i medicinskih proizvoda. Altamedics pruža optimalne uvjete za skladištenje i distribuciju u skladu s dobrom proizvođačkom/distributerskom praksom (GMP/GDP).

više
"Reliably distributing, distributing reliability"

BRZE I POUZDANE USLUGE

Naši klijenti su veleprodaje, klinike, bolnice i ljekarne.

 

Predani smo izvrsnosti u pružanju kvalitetnih lijekova, konkurentnih cijena, kao i brze i pouzdane usluge našim kupcima u državama u kojima poslujemo.

 

Našim partnerima nudimo kvalitetnu logistiku i brzu distribuciju.

nazad

PARTNERI

Surađujemo s brojnim partnerima. Iz te suradnje puno učimo, dok istovremeno bez rezerve ulažemo vlastito znanje i iskustvo u naša partnerstva.

više
"A dynamic partnership that comes to you"

DINAMIČNA PARTNERSTVA

Suradnja s partnerima od ključne je važnosti za Altamedics. Cijenimo svakog od njih pojedinačno i slavimo zajedničke uspjehe. Do sada ih je bilo puno i mi se stalno trudimo povećati broj partnera i steći nove. Svjesni smo da bi bez te suradnje bilo nemoguće slijediti naše ciljeve i unaprijediti procese.

nazad

Budućnost počinje danas

Početak našeg poslovanja u najzahtjevnijoj djelatnosti u svijetu, u smislu tehnologije i propisa, bio je izazov bez premca. To ne bi bilo moguće bez tima koji prihvaća viziju svladavanja uvriježenih načina razmišljanja i shvaća potrebu stalnog širenja naših horizonata

više
"Inspiration that dares"

BUDUĆNOST POČINJE DANAS

Početak našeg poslovanja u najzahtjevnijoj djelatnosti u svijetu, u smislu tehnologije i propisa, bio je izazov bez premca. To ne bi bilo moguće bez tima koji prihvaća viziju svladavanja uvriježenih načina razmišljanja i shvaća potrebu stalnog širenja naših horizonata.
Altamedics slijedi načelo da budućnost farmaceutske djelatnosti leži u malim, dinamičnim tvrtkama, usmjerenima na ciljeve, koje razumiju probleme lokalnih zdravstvenih sustava, dok svoju energiju i znanje usredotočuju na nabavu i isporuku lijekova najviše kvalitete.

 

Vjerujemo da je budućnost u rukama onih čiji poslovni model obuhvaća načelo "Prilagodi se lokalno – uspij globalno".

 

U današnje vrijeme brzih promjena, samo najfleksibilnije tvrtke mogu se nadati konkurentnoj i uspješnoj budućnosti. Pojedinci koji rade za Altamedics ne boje se tih promjena. Upravo suprotno, one su im dobrodošle, što se odražava u našim procesima i postupcima. Poput izumitelja i istraživača, svjesni smo da uvijek postoji učinkovitiji pristup – uvijek nalazimo bolji način.

 

Budućnost počinje danas – a mi smo za nju spremni od jučer.

nazad

MI RAZVIJAMO TRENDOVE

Vizija Altamedicsa kao tvrtke je uvijek biti korak ispred konkurencije u područjima u kojima smo najpriznatiji i razvijati naše aktivnosti na način kojim se možemo prilagoditi i odgovoriti na svaki izazov.

više
"Bridging the gulf between trends"

JASNO VIDIMO BUDUĆNOST

Nije nam želja baviti se prošlošću farmaceutske djelatnosti. Mi smo već sad u budućnosti. S obzirom na vrijeme u kojem živimo, naš stav temelji se na našoj prilagodljivosti i sposobnosti reakcije na potrebe i promjene. Prevladavamo svaki način razmišljanja usidren u prošlosti i umjesto toga planiramo stazu za budući uspjeh Altamedicsa.

 

Nije nam želja samo ostati ukorak s konkurencijom, nego i biti jedan korak ispred. Pronalazimo smjerove u kojima će se posao razvijati, uz istovremeno osiguranje najviših standarda kvalitete.

nazad

ALTAMEDICS GmbH, Deutschland

ALTAMEDICS d.o.o., Slovenia

ALTAMEDICS Ltd, Cyprus

ALTAMEDICS d.o.o., Croatia

više
Meet us

ALTAMEDICS GmbH

TechnologiePark Köln
Eupener Strasse 135-137
D-50933 Köln
Tel.: +49 (0)221 277 299 100
Fax: +49 (0)221 277 299 110
...
www.altamedics.de

   

ALTAMEDICS d.o.o.

Šmartinska cesta 140
1000 Ljubljana
Slovenia
tel: +386 (0)1 320 06 60
fax: +386 (0)1 320 06 65
...
www.altamedics.si

   

ALTAMEDICS Ltd

Arch. Makariou III Avenue. No 5,
P.O. Box 51930
3509 Limassol, Cyprus
tel: +357 2 510 73 90
fax: + 357 2 510 73 91
...
www.altamedics.com

   

ALTAMEDICS d.o.o.

Vrbani 4
10 110 Zagreb
Croatia
Tel : +385 1 3702 860
Fax: +385 1 3702 342
...
www.altamedics.hr

nazad
"Healing Today, Feeling Tomorrow"

NAŠa NAJVEĆA VRIJEDNOST

Najveća vrijednost za Altamedics naši su zaposlenici. Svojim iskustvom, znanjem i duhom u velikoj su mjeri doprinijeli činjenici da je tvrtka danas priznati brend u više država.

next
"Executive team"

ALEKSANDAR KIRIDŽIEV

Osnivač i glavni direktor Altamedicsa

 

Nakon završetka studija 1993. godine i stjecanja diplome iz veterine na Sveučilištu u Zagrebu, g. Kiridžiev započeo je svoju karijeru u farmaceutskoj djelatnosti.

 

Zadnja dva desetljeća radio je na brojnim farmaceutskim projektima u području razvoja portfelja, izrade strategija za ulazak na nova tržišta i kampanja oglašavanja lijekova

 

Njegova želja za stvaranjem dodatne vrijednosti u distribuciji i marketingu lijekova dovela je do ideje uspostavljanja međunarodnog poslovnog modela s naglaskom na fleksibilnošću i prilagodljivošću promjenjivim farmaceutskim tržištima, uz prepoznavanje da su proizvodi visoke kvalitete i odgovornost prema pacijentima ključni faktori uspjeha. Tako je u srpnju 2007. stvoren Altamedics.

 

Danas, šest godina od osnivanja Altamedicsa, g. Kiridžiev s ponosom kaže da je naučio puno i da su to znanje i iskustvo učinili od Altamedicsa tvrtku koja brzo raste – specijalista za tržišnu nišu koji pruža najvišu razinu usluga distribucije i marketinga u farmaceutskoj industriji.

prev
next
"Executive team"

ZDENKA FERENČAK

Direktorica Altamedics Slovenija

 

Gđa. Ferenčak odgovorna je za širenje Altamedicsova poslovanja u Sloveniji, uz održavanje snažnih odnosa sa zdravstvenim tijelima i drugim institucijama, kao i za provedbu naših prodajnih strategijama u bolnicama i maloprodajnom segmentu.

 

Diplomirala je na studiju biologije na Biotehničkom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani. Njezina bogata međunarodna karijera, u radu za vodeće tvrtke na tržištu inovativnih i generičkih lijekova započela je 1998. godine.

 

Zahvaljujući svom opsežnom međunarodnom iskustvu i entuzijazmu, gđa. Ferenčak imala je važnu ulogu u stvaranju dinamičnog poslovnog okruženja i osiguranju sukladnosti s Altamedicsovom poslovnom filozofijom ostanka "korak ispred" konkurencije.

prev
next
"Executive team"

PETRA PILIH

Voditelj osiguranja kvalitete i odgovorni farmaceut u Altamedics Slovenija

 

Gđa. Pilih započela je svoju karijeru u farmaceutskoj djelatnosti 2000. godine, nakon što je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani, u Sloveniji.

 

Prije dolaska u Altamedics, radila je na više farmaceutskih projekata, u kojima su bili uključeni najveći proizvođači inovativnih i generičkih lijekova. U Altamedicsu je počela raditi 2008. godine i koordinirala proces uspostavljanja sustava osiguranja kvalitete u tvrtci. Danas je Altamedics respektabilni distributer i dobavljač lijekova bolnicama i ljekarnama.

 

Svojom motivacijom i izuzetnim organizacijskim vještinama, gđa. Pilih učinila je kvalitetu gotovih proizvoda i usluge distribucije najvećim prioritetima tvrtke Altamedics – a istovremeno i našim jamstvom i motivacijom za stalni razvoj u ovom segmentu.

prev
"Executive team"

GABRIJELA TEVŽ

Direktor Altamedics Hrvatska

 

Gđa. Tevž započela je svoju profesionalnu karijeru u području maloprodaje lijekova nakon završetka svog obrazovanja 1992. godine.

 

U više od dva desetljeća stekla je veliko iskustvo u aspektima veleprodaje i distribucije u okviru farmaceutske djelatnosti, radeći na svim razinama od maloprodaje do najvećih veledrogerija u državi.

 

Njezino bogato iskustvo i impresivna sposobnost predviđanja, planiranja i optimizacije zaliha u distribucijskom kanalu pružili su Altamedicsu nove prilike i novu dimenziju u razumijevanju hrvatskog tržišta i doveli Altamedics na mjesto vodećeg dobavljača lijekova u svojoj niši u Hrvatskoj.